Flyg från Shanghai till Kuala LumpurEn intressant stad på ett inte allt för långt avstånd från Shanghai i Kina är Malaysias huvudstad Kuala Lumpur (relativt sett dvs). Enligt kartdata är det exakt 3712km mellan städerna, vilket är ca 370 svenska mil. Visst är det ett långt avstånd, Det absolut enklaste och snabbaste sättet att resa till Kuala Lumpur från Shanghai är med flyg. Att hitta är inga problem alls då det rör sig om två storstäder och anses vara knytpunkter i flyglinjernas nätverket. Priserna brukar också handla från ett par tusen och uppåt, billigare resor går att finna ibland men annars är det en bra prisnivå att utgå ifrån.

Varför ska man då passa på att ta sig med flyg till Kuala Lumpur när man är i Shanghai? Först och främst ska du känna dig klar med Shanghai och vill upptäcka nya saker såklart, annars är det ingen idé att ila ifrån. Kuala Lumpur stoltserar med många stora skyskrapor tack vare den byggboom som råder redan 20-30år. Dubbeltornen Petronas Tower är ett absolut måste bland sevärdheter i Kuala Lumpur. Staden är också känd för sin rika samling av folk från olika kulturer, vilket avspeglar sig både i miljö och mat. I Chinatown kan du fortsätta äta kinamat om du inte fick nog i Shanghai. Gillar du indiskt finns ett stort utbud i stadsområdet Little India.

Var beredd på att ta dig vidare till Kuala Lumpur, förhoppningsvis har du redan blivit inspirerad att leta vidare bland det som finns att uppleva i KL.Leave a Reply