Hitta bäst och billigast biljett till ShanghaiResebranschen växer ständigt och det kommer alltfler möjligheter att jämföra priser på flygresor och hitta den bästa och billigaste biljetten till Shanghai. Här tipsar vi om några tjänster som vi själva har använt oss inför våra flygresor till Kina. Den enklaste vägen till att hitta det billigaste flyget till Shanghai är att använda en jämförelsesajt, vi använder oss till exempel av  Flygvaruhuset. Där kan du även få en bra deal om du bokar hotell eller hyrbil samtidigt. Vi kommer berätta mer om jämförande resesajter längre ned.

Flygbolag att hålla utkik efter

Det finns såklart mängder av flygbolag som trafikerar mellan Sverige och Kina i allmänhet och Shanghai i synnerhet. Men det är några som har profilerat inom dessa resor och de har oftast både bäst flygtider och priser. De vi brukar hålla utkik efter är:

  • Finnair: Det finska flygbolaget har specialiserat sig på bland annat flygresor till Kina och har ofta både bra priser och flygtider. Då mellanlandar man i Helsingfors. Kolla gärna innan att flygtiden inte blir alltför lång!
  • Lufthansa: Det tyska flygbolaget flyger från Sverige via Tyskland till Shanghai och brukar vara det flygbolaget tillsammans med Finnair som har bäst priser och flygtider (dvs så korta som möjligt).

Bra jämförelsetjänster – bra pris flyg Shanghai

Som vi nämnt ovan finns det förstås en hel del jämförelsetjänster som jämför flygbiljetternas pris till Shanghai. Vi har förstås inte erfarenhet av dem alla men har också använt Doodle där vi hittat bra flygbiljetter och en smidig tjänst. Enkel och effektiv resesajt.

En annan resesajt som ger mycket bra erbjudanden på flyg + hotell är Budjet.se, en tydlig och smidig sajt där du enkelt får en överblick. Det finns också möjlighet att boka hyrbil, hus med mera.

Vad brukar det kosta att flyga till Shanghai

Priset för en biljett till Shanghai kan variera väldigt mycket. De brukar dock ligga på mellan 6000 – 8000 per biljett tur & retur. Det kan gå att hitta en aning billigare (och definitivt mycket dyrare) men i detta intervall bör det gå att hitta en biljett om du inte är alltför sent ute. Se dock upp för väldigt långa flygtider och hutlösa priser hos vissa flygbolag!Leave a Reply