Jämför flyg till ShanghaiTornet sett från marken, World Financial Center

Jämför flyg till Shanghai för bättre priser. (World Financial Center, Shanghai). Foto: Shanghaiguide.se

Det enklaste sättet att hitta det billigaste flyget till Shanghai är att jämföra olika flygbolag och deras priser. Marknaden ligger helt klart i resenärernas händer då du själv kan agera resebyrå genom att få fram det billigaste flyget och bästa hotelldealen och samtidigt boka hyrbilen om du vill. Idag finns flera stora resesajter som jämför resor, vi föredrar de som är smidiga, lättöverskådliga och enkla att förstå sig på.

Så bokar du via en jämförande resesajt

När du söker efter flyg och vill jämföra priserna så fyller du i var ifrån du vill åka samt destination. Du får då upp en lista som du på olika sätt kan modifiera genom att välja billigast längst upp, non-stopflighter eller någon annan preferens. I listan hittar du de flighter som finns utefter dina önskemål och har du valt tur och retur så finns båda med i den jämförande listan.

På många av sajterna kan du kombinera sökningen efter flyg med hotell också. Det är vanligt att du kan få en riktigt bra deal om du bokar båda samtidigt. Idag fungerar hotellbokningen på samma sätt som jämförelser av flyg, du söker på Shanghai och får upp de alternativ som finns efter dina önskemål. Du kanske vill bo i ett speciellt område eller ha ett visst antal stjärnor som standard. Det som vi uppskattar är att på många hotell och även lägenheter kan boka utan att betala handpenning. Något som känns extra tryggt, det är inte alltid så roligt att behöva ligga ute med mycket pengar en lång tid innan. Läs gärna mer tips om att boka hotell i Shanghai.

Tips på jämförande resesajter

 

  • Flygvaruhuset – Flera olika kampanjer på flyg + hotell, stort utbud mer än 650 flygbolag och 240 000 hotell. Du kan också enkelt göra flygbiljetten ombokningsbar.
  • BudJet.se – Medlem av den Svenska Resebyrå Föreningen SRF, listar och jämför stort antal flygbolag. Överskådlig och smidig sajt.


Leave a Reply